Wat ik graag doe & waar ik je bij kan helpen

Gedreven door passie voor de impact van het individu, bouw ik mee aan organisaties en loop ik een tijdje mee met mensen die hun speelruimte willen vergroten.

Mens & proces

Twee cruciale elementen die in de HR thema's belonen & beoordelen, werving & aanname, onboarding en ontwikkeling samen moeten komen.

Dit kan op basis van vertrouwen, gelijkwaardigheid en openheid. Dan heeft zowel mens & proces de grootste impact hebben op je organisatie.

Lees 'Als gelijkwaardigheid de eindbaas is'

De weg naar zelforganisatie

Organisaties die het anders willen doen, leggen allemaal een prachtige weg af.

Ik draag daar aan bij als sparringspartner in de oriëntatiefase, als facilitator van een implementatie- of veranderproces en ondersteunend in de verdere verdieping door middel van workshops, trainingen en coaching.

Lees 'Creëer je eigen blauwdruk'

Teamontwikkeling

Samenwerken is elke dag een organisch proces. In dit proces zijn de thema's persoonlijk leiderschap, openheid & veiligheid, authenticiteit, purpose en eigenaarschap leidend. Het vraagt om speelruimte en onderhoud om tot authentieke samenwerking te komen.

Ik geef samen met teams invulling aan dit proces.

Lees 'Zo kan werk ook zijn'

Je speelveld vergroten

Niets is voor mij mooier dan een ander te zien excelleren. Dit gebeurt altijd als iemand speelt buiten zijn comfortzone. Dat spelen staan we onszelf vaak niet toe.

Ik coach mensen om meer grip en eigenaarschap te nemen over hun eigen persoonlijke pad. Om in dat proces hun speelveld te verruimen en de impact van het individu te vergroten.

Lees: 'De kracht van het individu'

Laten we kijken hoe ik je kan helpen

Ik spreek graag met je over jouw organisatie, team, vraagstuk of nieuwe ideeën.